tag:blogger.com,1999:blog-2975350649615023927.post7907438591675454839..comments2023-06-07T15:16:37.745+02:00Comments on Przyjemnie jest chudnąć: Wołowe klopsiki w sosie cebulowymAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/09763652599654038052noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2975350649615023927.post-85448021284565827572012-03-26T15:34:57.110+02:002012-03-26T15:34:57.110+02:00:D jadlam juz rozne owocowo-czosnkowe chutneye bad...:D jadlam juz rozne owocowo-czosnkowe chutneye badz dressingi do salatek np z mango... wiec kto wie moze gruszka z czosnkiem okazalaby sie rewelacyjnym pomyslem :)<br />sos pieczarkowy jest naprawde super w smaku... czasami dodaje do niego odrobine bialego wina... do juz podsmazonych i zalanych odrobina buliony pieczarek oczywiscie, zeby najpierw wyparowal alkohol :) jedyny minus to sredni wyglad potrawy :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2975350649615023927.post-33434182167211554352012-03-23T14:41:52.458+01:002012-03-23T14:41:52.458+01:00Za wołowiną niestety nie przepadam... Chociaż ten ...Za wołowiną niestety nie przepadam... Chociaż ten sos cebulowy brzmi interesująco : )Katsuumihttps://www.blogger.com/profile/04837229722051074389noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2975350649615023927.post-69039014454788626802012-03-23T13:23:16.956+01:002012-03-23T13:23:16.956+01:00Przeczytałam "gruszkowo-czosnkowym" i ju...Przeczytałam "gruszkowo-czosnkowym" i już miałam pytać, jak smakuje gruszka połączona z czosnkiem :DDD <br />Ten kremowo-pieczarkowy brzmi całkiem niezgorzej :DAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09763652599654038052noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2975350649615023927.post-11941039670733685682012-03-23T13:02:24.290+01:002012-03-23T13:02:24.290+01:00sosy z blendowanych warzyw to najlepsza opcja kied...sosy z blendowanych warzyw to najlepsza opcja kiedy teskni nam sie za czyms gestym i zawiesistym a wszelkie zasmazki i zaklepi sa zakazane :)<br />uwielbiam klopsiko w sosie groszkowo-czosnkowym, brokulowym albo kremowo-pieczrkowym (pieczarki blendujemy z jogurtem naturalnym).<br />Oczywiscie wszystko sowicie doprawione :)Anonymousnoreply@blogger.com